INSTAGRAM KILPAILU

– KILPAILU INSTAGRAMISSA @decoriofi –

Etsimme skandinaavisella sisustustyylillä sisustettuja koteja. Tägää meidät ottamaasi kuvaan ja me Decoriolla valitsemme niistä parhaimman. Palkitsemme kuvan 50€ lahjakortilla verkkokauppaamme. Aikaa teillä on 24.9 saakka. Onnea matkaan ja inspiroivia kuvaushetkiä!

@65m2_ stailasi kauniisti skandinaavista makuuhuonettaan VeraVeran tuotteilla. Odotamme innolla, että pääsemme näkemään yhtä kauniita kuvia vielä lisää!

Decorio testasi LuKLabelin sisustuskehikot

Upeat LuKLabelin sisustuskehikot ovat saapuneet verkkokauppaamme. Kehikot ovat yksi tämän hetken kuumimmista sisusutuselementeistä. Sen voit asentaa esimerkiksi toimistoon, lastenhuoneeseen, keittiöön tai minne vain itse haluat. Klipseillä saat kehikkoon ripustettua tärkeimmät muistosi valokuvin tai kortein, toimistossa tyylikkäästi vaikkapa muistilaput. Materiaalina on rauta, väreinä musta tai valkoinen. Kehikon saat myös helposti kiinnitettyä mukana tulevilla koukkuruuveilla.

Sisustuskehikot löydät täältä.

Kuva: LuKLabel

Sisustamisen täytteistä keskiviikkoa!

Esittelyssä Jennan skandinaavinen koti

Decorio sai mahdollisuuden esitellä lukijoille Instagram -yhteistyökumppanimme @j3nnat:in kodin. Jennan täysin remontoitu 60-luvun koti on sisustettu selkeästi ja kauniisti skandinaaviseen tyyliin.  Kodin eri tiloissa toistuu sama varimaailma ja tunnelma luoden harmonisen sisustuskokonaisuuden. Vaaleille pinnoille on tuotu kontrastia mustan ja harmaan sävyillä. Pienet yksityiskohdat, tuoreet leikkokukat ja pienen pojan lelut antavat luontaisia väripilkkuja. Tilojen sisustamisessa on tyylikkäästi otettu huomioon myös perheen jäsenten lisäksi lemmikkikoira.

 

KEITTIÖ

Jennan vaalea keittiö on kodin sydän. Isot eri ilmansuuntiin sijoitetut ikkunat tuovat valoa.

         

 

PIENEN POJAN HUONE

Lastenhuoneen sisustuksessa toistuu simppeli skandinaaviseen tyyli. Pienen pojan lelut ja kirjat ovat kivasti esillä tuoden huoneeseen väriä. Jennan itse seinälle maalaama vuori tuo kivasti rytmiä sisustukseen. Lastenhuone säilyy siistinä runsaan säilytystilan ansiosta.

     

 

YKSITYISKOHTIA

Selkeään sisustukseen on tuotu ilmettä pienillä yksityiskohdilla, kuten erilaisilla tauluilla ja hyllyillä. Tuoreet kukat tuovat raikkautta ja pientä ylellisyyttä kotiin.

         

 

Inspiroivia sisustushetkiä!

Sisustusklubilaisten ensimmäinen VIP-ILTA

Decorion sisustusklubi viettää ensimmäistä VIP-ILTAANSA Lauantaina 9.9.2017 klo: 18.-22.00. Illan järjestämme Facebookissa sisustusklubilaisten omassa ryhmässä ja verkkokaupassa. Lisätiedot saat sähköpostiin tilaamalla klubilaisten uutiskirjeen, ohjelmasa on muun muassa arvontaa ja muita superihania yllätyksiä skandiaavisten sisustajien ystäville. Halutessassi voit liittyä ja ottaa ystäväsikin mukaan yhteisöömme, jonne pääset tästä.

TERVETULOA!

Decorion sisustusklubi

Ihanaa Perjantaita!

Olemme julkaiseeet näin alkavan viikonlopun kunniaksi ilmaisen Decorio sisustusklubin, joka on skandinaavisen sisusuksen ystävien yhteiseö. Klubin jäsenenä olet kanta-asiakkaamme ja saat sen myötä muun muassa kuukausittain vaihtuvista etutuotteista -20% alennuksen. Alennuskoodin saat klubilaisten omasta kanta-asiakaskirjeestä. Kanta-asiakas kirjeessä tarjoamme alennuksien lisäksi myös sisustusvinkkejä, inspiraatiota sekä myöskin muita yllätyksiä aina silloin tällöin. Tarkemmat tiedot sekä etutuotteet löydät verkkokauppamme sisustusklubi osiosta, johon pääset tästä.

Halutessasi voit liittyä myös Facebook ryhmäämme, jossa jaamme ideoitamme ja kysymme neuvoja. Ryhmään pääset liittymään tästä .

Instagram ARVONTA

Näin alkavan syksyn kunniaksi olemme tempaisseet käyntiin Instagram arvonnan meidän yhteistyökumppanimme @allmywhite :n kanssa. Arvomme kuvassa olevan Mayn XS kokoisen metallikorin yllätyksien kera.  Arvonta suoritetaan Perjantaina 25.8 klo:9.00 joten vielä on rutkasti aikaa osallistua! Tarkemmat ohjeet löydät Instagramista nimimerkin @allmywhite sivuilta.

Onnea arvontaan sekä hyvää alkavaa syksyä!

 

Rakkaudesta kotiin arkeen ja muotoiluun

Oletko tutustunut jo Decorion inspiroiviin suunnittelioihin? Hurmaava taiteilija Hanna-Maija Nikunen ja nuori muotoilija Essi Peltoniemi suunnittelevat parhaillaan Decorion syysmallistoa 2017. Mallistomme jokainen tuote valmistetaan lämmöllä kotimaisia arvoja kunnioittaen.
 
HANNA-MAIJA NIKUNEN
Taiteilija Hanna-Maija Nikusen eli ”Hammin” muotoilussa korostuvat tunne ja lämpö. Kuopion yliopistosta valmistunut Hammi on tunnettu myös yrityksestään Hammi’s Design. Hänen insipiraationsa lähteinä toimivat arkkitehtuuri ja erilaiset ympäristöt. Hammi yhdistelee taidokkaasti työssään erilaisia materiaaleja, tyylisuuntia ja värejä. Hammin Decoriolle suunnittelemat tuotteet tunnistat siitä, että ne saavat sinut aina hyvälle mielelle. Vuoden 2017 syysmallistoomme Hanna-Maija tuo pehmeitä valkoisen, harmaan ja mustan sävyjä skandinaaviseen tyyliin.
ESSI PELTONIEMI
Essi on vuonna 2012 valmistunut muotoilija ja Kaverini Designin tuotemerkin luoja. Ammattitaitoinen nuori lupaus ammentaa ideoita rakkaudesta pieneen poikaansa, arkeen ja kotiin. Ideat syntyvät perinteisesti käsin paperille piirtäen pienen Jason-pojan nukkuessa. Tunnistat Essin Decoriolle suunnittelemat tuotteet yksinkertaisesta graafisesta tyylistä, joissa voit nähdä myös vivahduksen puhdasta suomalaista luontoa. Decorion syysmallistoon 2017 Essi tuo myös ripauksen suomalaista kulttuuriperinnettä.

 

Decorio löysi uuden kodin merikaupungista

Syksy tekee tuloa. Sandinaavinen sisustusverkkokauppa Decorio on nyt onnellisesti asettunut uuteen kotiinsa merelliseen Raaheen. Meri ja sitä ympäröivä luonto tarjoavatkin parhaat insipiraatiot skandinaaviseen sisustustyyliin. Ideat sisustukseen syntyvät rantakivillä merituulen puhaltaessa, retkellä saaristossa tai päiväkävelyllä wanhassa puukaupugissa.

 

Oletko muuten tutustunut jo verkkokauppamme uudistuneeseen tuotevalikoimaan? Syksyn 2017 tuotevalikoimamme rakentuu suomalaisesta, ruotsalaisesta ja tanskalaisesta muotoilusta. Joukossa tutut tuotemerkit, kuten Miiko, Mayn, Be&Liv, Elce Living ja Cooee Design. Uutuutena verkkokaupastamme löydät nyt myös suomalaisten nuorten suunnittelijoiden Kaverini Designin ja Hammi’s Designin tuotteet. Jokainen tuote on huolella valittu tuomaan ripauksen luksusta arkeesi kotiin ja työpaikalle.

 

Decoriossa sinua  palvelevat visuaalinen suunnittelija Johanna Hämeenkorpi sekä sisustussuunnittelija SI Minna Haaksiluoto. Johannan puoleen voit kääntyä tuoteasioissa. Minna vastaa kotien ja julkisten tilojen sisustussuunnittelusta. Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla herää kysyttävää tuotteista tai sisustamisesta. Aurinkoista syksyä!

 

 

6 vinkkiä taulukollaasin tekoon

6 vinkkiä taulukollaasin tekoon

Sisustuksissa on näkynyt viime aikoina paljon kauniita taulukollaaseja. Taulukollaasi toimiikin upeana katseenvangitsijana huoneessa. Kollaasin suunnitteluun kannattaa panostaa, jotta lopputuloksesta saa toimivan. Kokosimme 6 vinkkiä, joilla onnistut!

Kuva: Pinterest
1.Valitse kollaasille sopiva paikka. Yllättäväkin sijainti taulukollaasille voi toimia, esimerkiksi portaikko tai nurkkaus voi saada upean ilmeen.

   

Kuvat: Pinterest

 

2. Aloita suunnittelu valitsemalla sopivat kehykset ja kuvat kollaasiin. Kehyksien ei tarvitse olla saman kokoisia tai värisiä, erilaiset kehykset tekevät kollaasista mielenkiintoisen. Kollaasiin voi lisätä muutakin kuin pelkkiä kehyksiä, esimerkiksi peili tai sisutuskirjain tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisen. Jos teet kollaasista symmetrisen, käytä apuna maalarinteippä ja vatupassia, jotta saat kehykset samalle korkeudelle eikä kollaasista tule vino.

Kuvat: Pinterest

 

 

3. Tee suunnitelma seinälle ensin pahvista. Leikkaa pahvista saman kokoiset palaset kuin kehykset ovat ja teippaa pahvinpalat maalarinteipillä seinälle. Näin saat helpommin muuteltua sommitelmaa, eikä seinään tule turhia naulanreikiä. Pahvien ollessa seinällä, voit naulata taulujen naulat paikoilleen pahvin läpi. Mittaa oikea ripustuskorkeus taulun takaa kiinnittimestä.

Kuva: Pinterest

 

4. Anna kollaasin jatkua lattialle. Suurikokoisen taulun voi jättää lattialle nojaamaan seinälle asetellun kollasin jatkoksi.

Kuvat: Pinterest

 

5. Käytä tauluhyllyä. Kapealle tauluhyllylle on helppo tehdä asetelmia ja vaihtaa niitä halutessaan, eikä turhia naulanreikiä tule seinälle.

  

Kuvat: Pinterest

 

6. Joskus yksinkertainen on kaunista. Joskus yksi kaunis taulu tai juliste riittää. Varsinkin pienessä tilassa voi paras ratkaisu olla yksi tyylikäs kuva.

Kuva: decorio.fi

Katso myös Pinterest -tilillemme kokoamamme vinkit erilaisista taulukollaaseista https://fi.pinterest.com/decoriofi/taulukollaasit/

Sisustusterveisin, Jenni

 

Kevään trendinä Marokkolaistyyli

Kevään trendinä Marokkolaistyyli

Kevään aikana sisustusmuodissa on näkynyt vahvasti runsas marokkolaistyyli. Tyylille ominaista on pehmeät villamatot, taljat, tupsupeitot, makrameet, marokkolaistyyliset Ikat -kuosit ja nahkaiset Pouf -rahit. Tyyli on helppo yhdistää skandinaaviseen pelkistettyyn tyyliin pienillä lisäyksillä, esimerkiksi torkkupeitoilla ja tyynynpäällisillä. Jos rohkeat kuosit ottaa käyttöön mustavalkoisena tai herkkänä pastelleina, ei tyyli poikkea liikaa skandinaavisesta tyylistä.

        

Kuvat: Pinterest, Elce Living ja decorio.fi -verkkokauppa.

Verkkokaupastamme löydät kauniita Elce Livingin tyyliin sopivia tyynynpäällisiä. Osa tuotteista on tilaustuotteita, otathan yhteyttä, mikäli tuote on loppunut info@decorio.fi

 

Kauniit Pouf -rahit toimivat myös tuolina, sivupöytänä tai ihan vain koristeena. Raheja on saatavilla monissa väreissä, mutta ehdottomana suosikkina on ollut konjakinvärinen nahka. Se sopiikin luonnolliseen tyyliin mainiosti! Taitava ompelija voi tehdä rahin itse, katso englanninkielinen ohje tästä: http://devanandgentry.blogspot.fi/2014/02/diy-moroccan-pouf.html

      

Kuvat: Pinterest
Marokkolaistyyliin kuuluu vahvat värit ja itämaiset matot. Villamatoissa Beni Ouarain aidot villamatot sekä Sukhimatot ja pampulamatot ovat olleet erittäin suosittuja ja ne ovatkin kestävä valinta upean ja helppohoitoisen materiaalinsa vuoksi. Pampulamattoja tehdään myös tilaustyönä, jolloin asiakas voi valita haluamansa värit mattoon. Mattoja löytyy värikkäiden lisäksi hennon luonnonvaaleissa sävyissä.

   

Kuvat: Pinterest

 

Tyyliin sopii hyvin myös pienet metalliset tarjotinpöydät. Jos lisäpöytiä ei tarvitse, rahin päälle asetettu metallitarjotin luo samankaltaista tyyliä.
Tyylin voi viedä myös kylpyhuoneeseen. Kauniit ja värikkäät kuviolaatat tekevät pienenäkin alueena todella näyttävän kokonaisuuden. Tyylin voi viimeistellä ihanan pehmeillä Hamam -pyyhkeillä. Kuviolaatoitusta voi käyttää myös keittiön välitilassa tai jopa eteisen lattialaatoituksessa. Kun valitsee vaalean harmaansävyisen kuvioinnin, ei kokonaisuudesta tule liian hallitseva.

   

Kuvat: Pinterest
Tyylin voi luoda itse ompelemalla tyynynpäällisiin tai torkkupeittoon tupsuja, tuomalla kotiin metallitarjottimia, pitsilyhtyjä ja sisustuskoreja. Myös makramee -punokset ovat tulleet uudelleen muotiin. Näitä kauniita käsintehtyjä seinäkoristeita saattaa löytyä mummolan vintiltä, kannattaa penkoa nämä aarteet talteen ja ottaa uudelleen käyttöön!
Mandala -kuvioinnit ovat yksi tyylin näyttävimmistä osista. Kuvioita löytyy sisustustarroina, mutta myös sabluunoina, joilla pystyy itse koristelemaan huonekaluja, tarjottimia tai jopa seiniä ja lattioita.

   

   

Kuvat: Pinterest
Kokosimme vinkkejä ja inspiraatiokuvia Pinterest -tilillemme, tutustu vinkkeihin täällä: https://fi.pinterest.com/decoriofi/marokkolaistyyli/