Ihana syksy – sisustusrendit 2015

Syksyn tullen sisustuksessa korostuu kotoisuus, lämpö ja pehmeys. Kodista rakennetaan paikkaa yhdessäololle ja rauhoittumiselle. Syksyn sisuststrendeissä korostuvat luonnonläheisyys niin väreissä kuin materiaaleissakin.
  • Väreistä sininen, hento roosa, maanläheiset sävyt sekä metalli pitävät pintansa. Ajattomat harmaa, musta ja valkoinen ovat syksylläkin suosikkeja, mutta niitä kannatta rohkeasti yhdistää syksyn trendiväreihin joko todella suurina pintoina tai pienenä lisänä. Metallinväreistä messinki,kupari ja kulta ovat edelleen suosikkeja.
  • Luonnonläheisyys näkyy myös materiaaleissa. Syksyn sisustuksessa ja tuotteissa korostuvat vaalea puu, rottinki, korkki, lasi, nahka, pellava, betoni ja marmori. Luonnonmateriaalit tuovat kodikkuutta ja lämpöä sisustukseen.
  • Sisustuksessa saa kuitenkin olla myös kontrasteja. Nyt on lupa rohkeasti yhdistellä erilaisia kuoseja ja materiaaleja. Kasviaiheiset kuosit ovat supertrendikkäitä myös syksyllä, mutta myös graafisemmat kuviot ja raidat ovat suosittuja. Nämä trendit näkyvät erityisesti sisustutekstiileissä kuten tyynyissä ja verhoissa. Erilaisia sisustustyynyjä rohkeasti yhdistelemällä saatkin aikaan kotoisan tunnelma.
  • Syksyyn kuuluu tietysti myös kynttilät. Erilaiset lasilyhdyt ja kevyet kynttilänjalat ovat nyt trendikkäitä. Syksyn trendikkäitä metallivärejä kuten kultaa ja kuparia näkyy paljon juuri kynttilänjaloissa ja -alustoissa ja ne ovatkin oiva paikka lisätä pientä piristystä sisustukseen. Kynttilöitä kannattaa asetalla kauniiksi ryhmiksi kokoamalla rohkeasti yhteen erilaisia kynttilänjalkoja. Myös isolle tarjottimelle asetetut kynttilät ovat näytävä yksityiskohta ja tunnelmanluoja sisustuksessa.
  • Viherkasveilla sisustamisen trendi jatkuu vielä syksylläkin. Upeissa maljakoissa ja suojapurkeissa tulevat esiin syksyn trendivärit ja materiaalit kuten korkki, marmori ja metallinvärit.

 

Päivitä siis sisustus syksyyn uusimalla sisustustyynyt, lisäämällä pehmeitä vilttejä, kynttilöitä maustettuna metallinväreillä ja luonnonmateriaaleilla.

Verkkokauppaan on jo saapunutkin kauniita syysuutuuksia ja lisää on tulossa ihan lähi aikoina – syksyn trendit huomioiden tietenkin !

Ihanaa syksyä, Tiina