Joulukalenteri luukku 13. Joulukukat + arvonta

Kaupat ovat nyt tulvillaan kauniita joulukukkia. Ne ovatkin mitä parhaimpia joulutunnelman luojia. Joulukukkia kannattaa hankkia jo hyvissä ajoin sillä ne ovat usein hyvin kestäviä ja ilahduttavat siten pitkään.

Tässä muutama vinkki joulukukkien valintaan:

 • Tuoksu. Joulukukat ovat mitä parhaimpia joulutuoksun tuojia. Muista allergiat etenkin jos viet kukkia tuliaisiksi tai lahjaksi. Voimakkaasti tuoksuvat kukat eivät sovi allergikoille.
 • Väri. Valitse joulukukka muun joulukoristelun väriteeman mukaan.
 • Perinteinen vai jotain uutta ? Joulun kestosuosikkeja ovat perinteisesti hyasintti, joulutähti ja amaryllis. Kielo, ruusut ja tulppaanit sopivat myös jouluun. Huonekuusi, eukalyptuksenoksat sekä havut ovat tänä jouluna erityisen trendikkäitä. Myös harsokukka on sopii jouluun.
 • Ruukku vai maljakko. Kumpi sinulle sopii paremmin ? Useimmat joulukukat ovat helppohoitoisia, mutta mikäli kaipaat vaihtelua ja haluat tehdä erilaisia kukka-asetelmia, ovat leikkokukat oiva valinta. Tulppaaneista ja havuista saa kauniin asetelman. Näyttävä amaryllis on kaunis yksinäänkin.

Kuva: Pinterest

Inspiraatiota joulukukkiin ja erilaisiin asetelmiin löydät täältä.  Pihasuunnittelija Minna Hänninen GreenDreams Oy:stä on koonnut kattavan oppaan joulukukkien hoitoon, lataa opas tästä.

Verkkokaupasta löydät valikoiman erilaisia maljakoita, kurkkaa valikoima tästä.

Arvomme kolme maljakkoa joulukukille, käy osallistumassa facebook – sivuillamme tai kommentoi tätä blogikirjoitusta osallistuaksesi arvontaan. Arvomme yhden Be&Livin, Bloomingvillen ja Amanda B:n maljakon. Arvonta suoritetaan 14.12 klo 10.00

Onnea arvontaan !

12 kommenttia
 1. Teija Heinonen
  Teija Heinonen says:

  Valkoiset kukat ja havut ihania, oispa kiva joskus voittaa jotakin, siispä mukana ollaan.
  Terv Teija

  Vastaa

Kirjoita kommentti

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *