Wall sticks – julistekehykset – uudenlainen tapa kiinnittää julisteet

By Wirth – design that loves growing old

By Wirth on tanskalainen design brändi, jonka valikoimasta löydät laadukkaista ja käytännöllisiä sisustustuotteita, jotka kestävät aikaa. Tuotteet valmistetaan klassisista luonnonmateriaaleista kuten tammesta, nahasta ja korkista. By Wirthin tuotteet valmistetaan pääasiassa Tanskassa.

Wall sticks – julistekehykset on uudenlainen tapa kiinnittää julisteet. Kehykset muodostuvat kahdesta tammesta valmistetusta puulistasta, joissa on magneettikiinnitys. Kaikki kiinnitystarvikkeet tulevat mukana pakkauksessa. Kehyksissä ei ole ollenkaan lasia, vaan julisteen pinta ja paperi jää kauniisti esille.

Lue tästä ohjeet julistekehyksen kiinnitykseen:

  1. Valitse julisteellesi sopivan kokoinen kehys. Saatavana on kolme kokoa A4, A3 ja 50 x 70 cm
  2. Mittaa julistelistasta magneettien väli sekä julisteen korkeus. Voit käyttää myös pakkauksessa mukana tulee valmista mittaa.
  3. Kiinnitä vasaralla seinään pakkauksessa mukana tulevat magneettinastat, 2 kpl yläreunaan ja 2 kpl alareunaan. wallsticks_mont_all_step1-kopio
  4. Magneetin toinen puoli on kiinni julistekehyksessä.

wallsticks_mont_all_step3

5. Valmista ! Aseta juliste seinän ja julistekehyksen väliin. Magneetit kannattelevat julistetta.

wallsticks_mont_all_step4

Kätevää ja helppoa ! Kun olet kerran kiinnittänyt magneetit seinään, juliste on helppo vaihtaa aina kun mielesi tekee. Magneettinastoista ei jää isoa jälkeä seinään, joten voit myös helposti poistaa ne tai siirtää julistekehysten paikkaa.

wallsticks_r5

Wall sticks – julistekehyksiä on saatavana kolme kokoa: A4, A3 ja B2 eli 50 x 70 cm sekä kaksi värä: luonnollinen ja musta tammi. Mustan tammen väri on saatu liottamalla, terässienellä harjaamalla ja öljyämällä tammen pintaa eli tuotteessa ei ole käytetty lainkaan väriaineita. Tammen luonnollinen pinta näkyy tuotteissa kauniisti.

Wall sticks – julistekehykset ja muut ByWirthin sisustustuotteet hintatietoineen löydät täältä.

Vinkki! Wall sticks – julistekehykset sopivat erinomaisesti esimerkiksi Walldesignin vuosikalenterin kehystämiseen. Kuukausilehti on helppo vaihtaa ja voit helposti tehdä merkintöjä kalenteriin. Walldesignin kaleterit ja julisteet löydät täältä.

Mikäli kaipaat lisätietoa tai ohjeita, ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun puh. 0400 216 936 tai info(a)decorio.fi Autamme mielellämme!

Mukavia sisustushetkiä, Tiina